Hedonist Hostel

Simina 7, Belgrade, Serbia

Loading Maps

0% gostiju preporučuje

0 od 5 ocena gostiju

bez recenzija

Opis hotela

Hostel Hedonist se nalazi u centru Beograda, odmah pored Studentskog trga. Hostel nudi besplatan bežični internet i veliku baštu opremljenu priborom za roštilj, koja je savršeno mesto za opuštanje u hladovini uz piće.

Oko hostela Hedonist nalaze se restorani, barovi i prodavnice. Pešačka i trgovačka ulica Kneza Mihaila, Kalemegdanska tvrđava i park s predivnim pogledom na ušće Save u Dunav nalaze se na 10 minuta hoda od hostela.

Boemska četvrt Skadarlija, u kojoj se nalaze tradicionalni restorani sa živom muzikom, brojni barovi, kafei i klubovi, udaljena je svega 5 minuta hoda od hostela. U neposrednoj blizini nalaze se muzeji, galerije i prodavnice.

Gostima hostela Hedonist na raspolaganju su prostrane zajedničke sobe, kompletno opremljena zajednička kuhinja i prodajni automati.

Glavna autobuska i železnička stanica udaljena je 2 km od hostela. Do aerodroma Beograd ima 20 km.

Destinacija Stari Grad je odličan izbor za putnike koje zanimaju noćni živothranaistorijski lokaliteti.

Sadržaji hotela

  • Besplatan WiFi
  • Recepcija otvorena non-stop
Check-in/Check-Out
Check In 14:00pm Check Out 12:00pm
Pušenje
Pušenje je zabranjeno u svim prostorijama osim u bašti
Deca i pomoćni ležajevi
Sva deca su dobrodošla. Za mlađe od 2 godine boravak je besplatan kada se koristi postojeći krevet. Nema dodatnih kreveta/krevetića.
Bez starosnog ograničenja
Ne postoji starosno ograničenje za prijavljivanje
Kućni ljubimci
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Plaćanje
Ovaj objekat prihvata samo plaćanje gotovinom.
Politika Hotela
Hostel je pokriven video nadzorom 24h. Zbog sigurnosti gostiju zabranjeno je dovođenje ljudi koji nisu gosti hostela. Zabranjeno je unositi hranu i piće u sobe. Wifi je dostupan u celom hostelu. Ukoliko želite da promenite krevet obratite se osoblju hostela, ukoliko dođe do promene bez konsultovanja sa osobljem biće vam naplaćeno korišćenje drugog kreveta. Ne ostavljati nered iza sebe. Postoje kazne za pričinjenu štetu izazvanu neprikladnim ponašanjem. Molimo Vas da poštujete pravila i ukoliko imate pitanja ili Vam je bilo šta potrebno obratite se osoblju, tu smo za Vas!

Raspoloživost


Recenzije hotela

Trenutno nema recenzija

Napišite recenziju

  • Spavanje
  • Lokacija
  • Usluga
  • Čistoća
  • Sobe

Hoteli u blizini Hedonist Hostel